Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links
Ved hjælp af "billetsalg" er det nu muligt at købe billetter til enkelte arrangementer til personer, der ikke er medlem af Højskoleforeningen.

Charlotte Bøving er en af tidens skarpe kvinder. Vi kender hende blandt andet fra TV-programmet Lægen flytter ind.

Charlotte Bøving har altid interesseret sig for både fysisk og psykisk sundhed og velvære, og det var derfor helt naturligt for Charlotte Bøving at vælge lægestudiet efterfulgt af en karriere som praktiserende læge. For hende er sundhed for alle en livsmission.

I hendes åbne og ærlige foredrag Læge flytter ind fortæller den kontante og direkte TV-læge om sit liv som sundhedsmissionerende læge – startende med hendes barndom i en lægefamilie, over hendes ungdomsår som aktiv idrætsudøver og videre til egen lægepraksis med sundhedsskole.

Foredraget Lægen flytter ind er på alle måder en varm og livsbekræftende fortælling om det liv, vi alle har fået, og som vi selv har ansvar for.

Få en inspirerende aften og oplev foredraget med Charlotte Bøving tirsdag den 21. maj kl. 19:00.

Dørene åbnes 1 time før arrangementet.

Pris:  kr. 250,-

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 20.05.2019