Højskoleforeningen Vendsyssel

Tilmelding til Højskoleforeningens arrangementer

Tilmelding til foreningens arrangementer foregår online - med betaling via vort Conventus system..

Alle medlemmer af Højskoleforeningen er registreret som brugere på Conventus-systemet, og nye medlemmer vil ved indmeldelse få tilsendt en adgangskode, som skal  bruges sammen med emailadressen, hver gang man skal tilmelde sig et arrangement. .

Hvis du måtte opleve problemer i forbindelse med tilmelding, er du velkommen til at skrive eller ringe til Ellen Majgaard Bjerre på ellen@majgaard-bjerre.dk eller tlf. 29298375.

Tryk her for at komme til en oversigt over arrangementerne, hvor I kan tilmelde jer til det enkelte arrangement.

Vi har udarbejdet en vejledning, som kan læses her

Tilmeld

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook