Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!
Tirsdag, den 21. januar 2020, kl. 18.00

Sorghjælp er huskehjælp
Menighedshuset, Brønderslev Kirke, Bredgade, Brønderslev

Ole Raakjær

Ole Raakjær er sognepræst i Sulsted Sogn og præst på Hospice Vangen i Nørresundby. I samarbejde med Brønderslev Menighedsråd er det lykkedes os at få Ole Raakjær til at komme med et spændende foredrag omkring sorg, og hvad det gør ved os mennesker, og hvordan vi hjælper hinanden, når vi mister.

I forbindelse med foredraget vil vi få en rundvisning i den nyrenoverede kirke og menighedshus.

Pris:  kr. 125,-  inkl. et let måltid, kaffe og rundvisning

Tilmelding:  Senest 14. januar 2020 (max. 50 deltagere)

Torsdag, den 27. februar 2020, kl. 19.00

Den hemmelige tjeneste - PET
Stenum Forsamlingshus, Tømmerbyvej 2-6, Stenum, 9700 Brønderslev

Oplev et tankevækkende og relevant foredrag om den aktuelle terrortrussel og få et sjældent indblik i arbejdsgangen hos Danmarks mest hemmelige tjeneste.

Frank Jensen, født 1949, er tidligere operativ chef i PET. Han blev ansat i politiet i 1972, og frem til ansæt- telsen i PET i 1981 arbejdede han bl.a. som hemmelig agent i Københavns Politis narkoafdeling.
Han benyttes ofte som terrorekspert på TV, og derudover er han forfatter til flere spændingsromaner, som er baseret på realistiske handlinger.

Med dette foredrag får vi:
- en spændende og tankevækkende viden om PET
- indsigt i, hvem der truer vores nationale interesser
- et debatskabende og aktuelt foredrag om den hemmelige sikkerhedstjeneste

Pris:  kr. 150,-  inkl. kaffe og kage - Billetsalg

Tilmelding:  Senest 19. februar 2020

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 14.12.2019