Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Tirsdag, den 21. maj 2019, kl. 19.00

Charlotte Bøving - Lægen flytter ind
Nordjyllands Idrætshøjskole, Parkvej 61, Brønderslev

Charlotte Bøving er en af tidens skarpe kvinder. Vi kender hende blandt andet fra TV-programmet Lægen flytter ind.

Charlotte Bøving har altid interesseret sig for både fysisk og psykisk sundhed og velvære, og det var derfor helt naturligt for Charlotte Bøving at vælge lægestudiet efterfulgt af en karriere som praktiserende læge. For hende er sundhed for alle en livsmission.

I hendes åbne og ærlige foredrag Læge flytter ind fortæller den kontante og direkte TV-læge om sit liv som sundhedsmissionerende læge – startende med hendes barndom i en lægefamilie, over hendes ungdomsår som aktiv idrætsudøver og videre til egen lægepraksis med sundhedsskole.

Foredraget Lægen flytter ind er på alle måder en varm og livsbekræftende fortælling om det liv, vi alle har fået, og som vi selv har ansvar for.

Få en inspirerende aften og oplev foredraget med Charlotte Bøving tirsdag den 21. maj kl. 19:00.

Dørene åbnes 1 time før arrangementet.

Pris:  kr. 200,-

Pris ikke-medlemmer: kr. 250,-. Køb billetter her.

:  Senest 15. maj 2019
Mandag, den 3. juni 2019, kl. 19.00

Helgstrand Dressage
Uggerhalnevej 80, Vodskov

Helgstrand Dressage ejes og drives af OL-bronzevinder Andreas Helgstrand og hans kone Marianne. Familien bor på Møgelmosegaard i Vodskov tæt ved Aalborg, hvor forretningen også er etableret.

På ganske få år har Helgstrand Dressage markeret sig i toppen af den internationale liga inden for uddannelse og salg på alle niveauer – fra ungheste og op til internationale Grand Prix heste. I dag er Helgstrand Dressage et topmoderne salgs- og træningscenter med afdelinger i Danmark, Tyskland og USA. De i alt 250 heste trænes dagligt af virksomhedens ca. 70 ansatte.

Møgelmosegaard har siden etableringen i 2008 været igennem en rivende udvikling. Foruden to store ridehaller, udendørsbane, skridtmaskine samt galopsti på ca. 1.500 meter råder stedet også over egen wellness-afdeling, som består af vand- og tørbånd, spabad og rysteplade med solarie. Alle maskiner bliver flittigt benyttet til unge såvel som ældre heste – både som supplement til den daglige træning, men også til klargøring af de unge heste samt til genoptræning. Vi får denne aften en 2 timers rundvisning på dette interessante center, hvor vi kan forvente at blive meget klogere på heste m.m.

Pris:  kr. 50,-  (inkl. kaffe og kage)

Tilmelding:  Senest 22. maj 2019
Søndag, den 16. juni 2019, kl. 10.00-15.00
Sommertur til Fosdalen
Fosdalvej 69, Brovst

Vi skal på vores udflugt besøge Naturcenter Fosdalen, som fortæller om Lienskrænten og Fosdalens tilblivelse og den specielle natur i området. Centeret omfatter en udstilling og en naturskole med undervisningslokaler.
Vi vil blive guidet rundt i området af naturvejleder Svend Møller Nielsen, som er daglig leder af Naturcentret. Området byder på noget af den smukkeste natur, vi har i Danmark. Naturcentrets beliggenhed ved Lien/Fosdalen vil give besøgende på stedet en stor oplevelse både æstetisk og naturmæssigt, da området rummer mange forskellige/varierede naturtyper af høj klasse. Beliggenheden er også ideel for ekskursioner ud i landskabet, da der i nærområdet er mange forskellige biotoper bl.a. kystskrænten (Danmarks største), kystsletten, Fosdalen, Langdalen, plantager, hedeområder, kyst, strand, klit, engarealer, øer og små ferskvandssøer.

Dagens program
  • Guidet tur i området – hvad byder naturen, landskabet og vejret på netop nu?
  • Den medbragte madkurv nydes i Naturskolens lokaler / det skønne udendørsareal.
  • Eftermiddagskaffe, inden vi vender hjemad efter en spændende og oplevelsesfuld dag.

Pris:  kr. 100,-  inkl. kaffe og kage

Tilmelding:  Senest 26. maj 2019

Fredag, den 2. august2019, kl. 17.30

Hjørring Revyen
Vendsyssel Teater, Hjørring

Nu kan vi tilbyde billetter til årets revy på Vendsyssel Teater.
Vi har fået billetter helt fremme i salen og kan tilbyde dem til vore medlemmer for en meget fordelagtig tilbudspris.

Vi kan glæde os til årets revy med et meget stærkt hold af skuespillere:

Anne Sofie Espersen . Carsten Svendsen . Kasper Le Fevre . Trine Gadeberg . Preben Kristensen samt selvfølgelig direktør og kapelmester Henrik Baloo Andersen i spidsen for revyorkesteret.

Prisen inkluderer velkomstdrink, Revy-buffet og program.

Du kan køre gratis med toget fra Brønderslev ved fremvisning af billetten til Hjørring Revyen.

Pris:  kr. 495,-  (inkl. velkomstdrink og buffet)

Tilmelding:  Senest 1. juni 2019

- Begrænset antal pladser!!

Weekenden 31. august - 1. september 2019

Cykeltur i og omkring Horsens
Fosdalvej 69, Brovst

Sensommerens cykeltur går i år til området i og omkring Horsens, Bjerre, Hjarnø (se foto) og Juelsminde.

Læs mere om programmet her.

Pris:  kr. 500,-  inkl. kaffe og kage

Tilmelding:  Senest 1 august 2019  - max. 25 deltagere!!

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 20.05.2019