Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!
Fredag, den 6. november 2020, kl. 18.00

Generalforsamling i Folkekirkens Hus, Aalborg

Fra kl. 17.30     Ankomst
Kl. 18.00          Mødet starter med velkomst og orientering om Folkekirkens Hus ved leder Henrik Thorngaard
Kl. 18.30          Spisning, tapas-tallerken inkl. en øl, en vand eller et glas vin.
Kl. 19.30          Foredrag ved Rådmand Mads Duedahl, Aalborg
Kl. 20.30          Ordinær generalforsamling

Mads Duedahl (V)
er en af de helt unge byrådspolitikere i Aalborg byråd (36 år), valgt ind for 10 år siden, og han har været rådmand for Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg siden 2014 – et meget vigtigt område netop i disse tider. Han er desuden meget aktiv i regionssammenhæng, hvor han kan få en evt. topplacering i Regionsrådet. Det bliver en spændende aften med Mads Duedahl!

Pris:
               kr. 125,00

Tilmelding:     Senest 29. oktober 2020 – kun for medlemmer
                        Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på
                        www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 12.10.2020