Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Hjørring Revyen - med eller uden spisning
Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, Hjørring

Fredag, den 29. juli 2022, kl. 18.00 eller kl. 20.00

I år har vi fået 2 tilbud fra Hjørring Revyen: 1 arrangement inkl. spisning og 1 arrangement kun med billet til revyen. Se yderligere informationer, bl.a. menu, her.

Revyens skuespillere i 2022 er:
Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Kasper le Fevre, Rikke Buch Bendtsen og Tomas Ambt Kofod samt selvfølgelig med kapelmester Henrik Baloo Andersen.

Inkl. spisning – kl. 18.00
Velkomstdrink – Revyanretning – revy og program.
Der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig!                                       Pris:  kr. 645,-   (samlet ekskl. drikkevarer til maden)

Ekskl. spisning – kl. 20.00
Kun billet til revyen                                                                                                               Pris:   kr. 385,-

Tilmelding:    Senest  30. maj 2022

Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

etaling af kontingent for sæson 2022-23 sker efter 1. juli 2022.

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 06.06.2022