Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Cykeltur i Hanherred
Mødested og rute meddeles senere

Søndag, den 5. september 2021, kl. 10.00

Dette års cykeltur er igen - pga. coronasituationen - en 1-dags tur i området Hanherred, langs Jammerbugten.

Nærmere informationer følger, når vi nærmer os, men vi kan allerede nu afsløre, at turen bliver på ca. 60 km.

I tilfælde af vedvarende regn og stiv vestenvind vil turen blive aflyst - men det satser vi selvfølgelig ikke på.

Prisen for cykelturen dækker forplejning i løbet af dagen. Vi slutter sidst på eftermiddagen.

Pris:            kr. 120,-

Tilmelding:    Senest 1. september 2021

Bunkertur i Løkken
Mødested: Sognegården (bag Løkken Kirke), Præstevangen, Løkken

Søndag, den 12. september 2021, kl. 14.00

Med turguide Per Brønnum Wilhelmsen, der er kendt i Løkken for sit arbejde som guide for Løkken Museum, får vi en tur på ca. 3 km, gennem Løkken by, på stranden og til bunkerne.

Løkken var under 2. verdenskrig en del af det tyske befæstningsanlæg, Atlantvolden, der strakte sig fra Norge til Spanien. På turen fortælles om den tyske strategi og Løkkens befæstning og selve bunkerbyggeriet.
Vi vil også høre om bunkerne til beskyttelse af civilbefolkningen.

Efter turen på ca. 1½ time drikker vi den medbragte kaffe på Markedspladsen i Løkken – lige bag ved Hotel Løkken Strand (gåafstand fra mødestedet). Her er der borde og bænke + et overdækket område, som vi håber er ledigt til os.

Pris:                Gratis

Tilmelding:    Senest 9. september 2021 (max. 40 deltagere)

Vagn Olsen i Ingstrup Bogbrugs

Bogbrugsen, Hovedgaden 46, Ingstrup

Onsdag, den 13. oktober 2021, kl. 19.00

TV-journalist m.m. Vagn Olsen er opvokset i Saltum og er bl.a. kendt for en stribe udsendelser, f.eks. "Vagn i Indien", "Vagn på floden" osv.

Han vil med sædvanligt lune levere en humoristisk fortælling om landsdelen:

"Vendsyssel, vendelboerne og Vagn"

Pris:                kr. 75,-

Tilmelding:    Senest 1. oktober 2021 (max. 50 deltagere)

Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 30.08.2021