Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Fredag, den 2. august 2019, kl. 17.30

Hjørring Revyen
Vendsyssel Teater, Hjørring

Nu kan vi tilbyde billetter til årets revy på Vendsyssel Teater.
Vi har fået billetter helt fremme i salen og kan tilbyde dem til vore medlemmer for en meget fordelagtig tilbudspris.

Vi kan glæde os til årets revy med et meget stærkt hold af skuespillere:

Anne Sofie Espersen . Carsten Svendsen . Kasper Le Fevre . Trine Gadeberg . Preben Kristensen samt selvfølgelig direktør og kapelmester Henrik Baloo Andersen i spidsen for revyorkesteret.

Prisen inkluderer velkomstdrink, Revy-buffet og program.

Du kan køre gratis med toget fra Brønderslev ved fremvisning af billetten til Hjørring Revyen.

Pris:  kr. 495,-  (inkl. velkomstdrink og buffet)

Tilmelding:  Senest 1. juni 2019

- Begrænset antal pladser!!

Weekenden 31. august - 1. september 2019

Cykeltur i og omkring Horsens
Fosdalvej 69, Brovst

Sensommerens cykeltur går i år til området i og omkring Horsens, Bjerre, Hjarnø (se foto) og Juelsminde.

Læs mere om programmet her.

Pris:  kr. 500,-  inkl. kaffe og kage

Tilmelding:  Senest 1 august 2019  - max. 25 deltagere!!

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 03.07.2019