Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for tilmelding for medlemmer og køb af billetter (for øvrige) til forårets spændende arrangementer!

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter m.m.

Onsdag, den 18. januar, kl. 19.00 - 21.00

Stenum Forsamlingshus, Tømmerbyvej 6, 9700 Brønderslev

Lola Jensen: Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids - job, familie, børn - at få det til at hænge sammen

Du kender godt situationen. Hverdagen bliver til en stressende trædemølle. Det findes både på arbejdet og hjemme i privaten. Der er visse ting, som bare skal gøres i hverdagen. Men derfor behøver det hele ikke blive gråt og træls. Det er muligt at møde hverdagen med en mere positiv indstilling. Hvis du behersker dette, vil du opleve en fornyet familie- og arbejdsglæde og trivsel. Således at (næsten) hver dag bliver til en god dag.

Pris:  kr. 125,-, inkl. en forfriskning

Billetsalg: Senest den 15. januar 2017

Tirsdag den 21. februar 2017, kl. 19.30

Nordjyllands Idrætshøjskole, Brønderslev

Anders Agger: Det må gerne gøre lidt ondt

I foredraget tager Anders Agger sine tilhørere med helt ind i kulissen. Ind til alle de lavpraktiske, etiske og moralske overvejelser, der er, inden man udsætter sine medvirkende og seerne for et program i den bedste sendetid.

Glæd jer til en spændende aften!

Pris:  kr. 150,- for medlemmer - kr. 200,- for øvrige.

Tilmelding: Senest den 10. februar 2017

Billetsalg for personer, der ikke er medlem af Højskoleforeningen.

UDSOLGT

Mandag, den 27. marts, kl. 17.30

Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, Hjørring

Rundvisning, aftensmad og forestillingen Niels Klims underjordiske rejse

Vi mødes kl. 17.30 og får en rundvisning, hvor vi bliver delt i 2 hold. Herefter er der spisning ”Hos Uffe” og aftenen slutter med teaterets egenproduktion, instrueret af Peter Schrøder.
I anledning af åbningen af det nye Vendsyssel Teater er Holbergs roman ”Niels Klim” blevet omskrevet til et skuespil i en helt ny version. Niels, der efter 10 års studier i København, vender hjem til Bergen, falder ned gennem et hul i bjerget og drager på rejse i jordens indre og dens mange lande. Historien er den dag i dag bemærkelsesværdig aktuel.
De medvirkende er: Carsten Svendsen, Asger Reher, Susanne Heinrich, Kresten Andersen, Hans Holtegaard, Jørgen Bing, Hanne Laursen, Robin Haslund Buch m.fl.

Pris:  (medlemmer)  kr. 395,-
(ikke-medlemmer)
    kr. 445,-

Tilmelding: senest den 8. marts 2017

Billetsalgfor personer, der ikke er medlem af Højskoleforeningen

Opstart på ny sæson
Hilsen fra bestyrelsen kan læses her.
Og læs om sæsonens program under "Arrangementer, Oversigt"
.

De første arrangementer i næste sæson
Det er nu muligt at tilmelde sig de første to arrangementer:
Hjørring Revyen 2016 og
Cykeltur til Salling og Fur
Det resterende program lægges på hjemmesiden i løbet af sommeren.
Men glæd jer allerede nu til et alsidigt program.

Aftenen med Anne Marie
Glistrup er flyttet til Stenum.

På grund  af andet arrangement på Idrætshøjskolen i Brønderslev er arrangementet flyttet til Stenum Forsamlingshus. Og der kan købes billetter også til personer, der ikke er medlemmer.

Internationalt GymShow 2016
Der er nu åbnet for salg af billetter til næste års GymShow i Aalborg.

Program for året 2015-16
I år udsendes programmet ikke i papirudgave, men kan læses her.