Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med. 


 
Fabrikken  
Nørregade, Brønderslev
 
Tirsdag, den 18. april 2023, kl. 16.30


Det nye kulturcenter i Brønderslev

Denne aften skal vi besøge ”FABRIKKEN” i Brønderslev, og vi vil få en orientering og høre om status på det store projekt.
Rejsen mod at etablere "Kulturområde Hedelund" i Brønderslev er nu planlagt og godkendt af politikerne – en styregruppe er nedsat, og Realdania er nu involveret i gennemførelse af en analyse af, hvordan projektet kan blive til virkelighed.

Fonden Fabrikken har som bekendt købt 2 bygninger af PN Beslag på i alt 150 m². Fondens formål er at fremme, støtte og udvikle kultur, idræt og fritidsaktiviteter i Brønderslev Kommune og herved medvirke til at skabe et varieret, underholdende og meningsdannende kulturelt miljø for alle aldersgrupper

Vi vil få information fra alle involverede parter, herunder også Inger Møller, der er formand for Museum for Forsyning og Bæredygtighed og medlem af styregruppen.


Pris:                Gratis - medbring selv madkurv  
 
Tilmelding:    Senest  10. april 2023 (max. 50 deltagere) 
Sommeraften på Vrejlev Møllegård  
Vrejlev Møllevej 11, 9760 Vrå
 
Onsdag, den 7. juni, kl. 17.30

Vi starter aftenen med en gåtur - Klosterruten - som er ca. 5 km lang.

Klosterruten er en slået trampesti og er en naturskøn tur omkring Vrejlev Kloster og Poulstrup. Det tager ca. 1 time at gå ruten.

Tilbage på Vrejlev Møllegård vil familien Kjær fortælle om, hvordan de har drevet gården og oplevet livet som landmandsfamilie.

Fra 1970, hvor Grethe og Kristian Kjær købte gården, og frem til i dag i 2023, hvor næste generation, sønnen Thomas Kjær, bor på gården med sin kone, Maria.

I dag drives gården med planteavl, grise og biogas.


   Vi slutter aftenen af med servering af pølser og øl/vand.

   Pris:                  50,- kr. 

   Mødetid:           kl. 17.30 for gåtur - ellers kl. 18.45

 
   Tilmelding:      Senest  1. juni 2023  


Hjørring Revyen
Vendsyssel Teater, Hjørring
 
Fredag, den 28. juli 2023, kl. 18.00 & 20.00


”Det er et sindssygt stærkt hold, der skal fejre Hjørring Revyens 50 års jubilæum til sommer, og jeg glæder mig helt vildt til at arbejde med dem. Det er et hold, der indeholder alt det, der skal til for at lave en revy i særklasse, og så er det et hold med store kreative evner, gennemført musikalske og særdeles dygtige skuespillere”, siger Henrik Baloo Andersen - direktør og kapelmester i revyen.


Pris:                689,00,- kr. inkl. velkomstdrink og spisning
                     419,00,- kr. inkl. velkomstdrink

    

Revyens skuespillere i 2023 er:
Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Kasper le Fevre, Donald Andersen og Christiane G. Koch samt selvfølgelig med kapelmester Henrik Baloo Andersen.


Tilmelding:    Senest  15. marts 2023 (begrænset antal pladser)

 


Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

B
etaling af kontingent for sæson 2023-24 sker efter 1. juli 2023.
 
Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 12.03.2023
 Site Map   Admin Copyright © Højskoleforeningen Vendsyssel