Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Hjørring Revyen
Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, Hjørring

Fredag, den 30. juli 2021, kl. 18.00

Tag med Højskoleforeningen Vendsyssel til Hjørring Revyen 2021.

Revyholdet består af Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Kasper le Fevre og Troels Malling samt selvfølgelig kapelmester Henrik Baloo Andersen. Se mere om arrangementet her.

Arrangementet består af:
Velkomstdrink, revymiddag og herefter revyforestillingen, hvortil de bedste pladser er reserveret.

Der er et begrænset antal pladser - så det er med at være hurtig på tasterne.

Pris:            kr. 550,- (ekskl. drikkevarer til maden)

Tilmelding:    Senest 25. maj 2021

Cykeltur i Hanherred
Mødested og rute meddeles senere

Søndag, den 5. september 2021, kl. 10.00

Dette års cykeltur er igen - pga. coronasituationen - en 1-dags tur i området Hanherred, langs Jammerbugten.

Nærmere informationer følger, når vi nærmer os, men vi kan allerede nu afsløre, at turen bliver på ca. 60 km.

I tilfælde af vedvarende regn og stiv vestenvind vil turen blive aflyst - men det satser vi selvfølgelig ikke på.

Prisen for cykelturen dækker forplejning i løbet af dagen. Vi slutter sidst på eftermiddagen.

Pris:            kr. 120,-

Tilmelding:    Senest 1. september 2021

Når situationen forhåbentlig snart bliver bedre i Danmark, vil der her komme nye spændende arrangementer. Men pga. COVID-19 kan vi ikke planlægge møder og arrangementer i foråret/forsommeren 2021.

Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 27.07.2021