Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Vendsyssel Teater
Banegårdspladsen 4, Hjørring

Tirsdag, den 6. december 2022, kl. 19.30

Rundkørsel

- igen en egenproduktion på Vendsyssel Teater

I en lille provinsby lukker forretningerne på stribe, og folk flytter væk. Kommunen kæmper for at holde på de borgere, der er tilbage og finde løsninger, der kan tiltrække nye. Den seneste idé involverer en ung anerkendt kunstner, som skal opføre et imponerende kunstværk i byens rundkørsel.

Hvad er kunst, og hvad er ikke kunst? Dét er det store omdrejningspunkt i Hans Rønnes og Jens Kepnys nyskrevne komedie om en lille bys udfordringer og en gruppe borgere, der hver især har meninger om, hvordan byens nye kunstværk skal se ud. .

De medvirkende er: Magnus Andersen Hald, Bodil Lassen, Uffe Magnus Kristensen, Uffe Rørbæk Madsen, Hanne Laursen, Anni Bjørn og Jørgen Bing.

Se yderligere informationer om forestillingen her.

Pris:                kr.   250,-

Tilmelding:    Senest  8. oktober 2022

Julegåtur i Koldkær Skov
Strandvejen mellem Hals og Hou

Søndag, den 11. december 2022, kl. 13.00

Mødested: Strandvejen mellem Hals og Hou. P-plads på østsiden med skiltet "Koldkær Skov". Fra p-pladsen fører en skovvej helt ind til pladsen foran Koldkærhytten, hvorfra turen starter.

På gåturen kommer vi gennem en varieret skov, inden vi når Nordsøstien ved kysten.

I tilknytning til hytten er der etableret en fuglesti. På en 100 meter lang tur igennem Koldkær Skov kan du se et udpluk af forskellige fugle- og insektkasser. Vi går gennem klitlandskabet til stranden, hvor vi - alt efter vejr og energi - traver en frisk tur langs Kattegat.

Senere vender vi tilbage til hytten, hvor vi kan ønske hinanden en god jul, mens vi nyder æbleskiver og gløgg ved bålet.

Pris:                Gratis - men husk tilmelding

Tilmelding:    Senest  1. december 2022

Underholdning med holdning i
Vadum Sognegård, Ellehammervej 61, Vadum

Onsdag, den 18. januar 2022, kl. 19.00

Sangaften med Mogens Petersen ved flyglet

Aftenens musikalske indhold vil strække sig over:

Kavalkade hen over danske kulturpersonligheder – såvel kendte som mindre kendte

Hvor trykker skoen? Hvis den så overhovedet trykker. En cabaret med monologer, viser og fællessang om samfundsforhold, parforhold, ungdoms- og ældrekulturen og mange andre aktuelle forhold

Giro 413 – vurderet i et kulturhistorisk perspektiv, hvor deltagerne i musisk/kreativ form vil være med til at vende mange af de tidstypiske Giro 413 træffere i luften

Der lægges op til en hyggelig og munter aften, hvor vi serverer ost og rødvin.

Pris:                kr.   125,- (inkl. ost og rødvin)

Tilmelding:    Senest  5. januar 2023 (begrænset antal pladser)

Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

etaling af kontingent for sæson 2022-23 sker efter 1. juli 2022.

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 14.11.2022