Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Staudehaven
Frederik Raschs Vej 9, Lindholm, Nørresundby

Torsdag, den 18. august 2022, kl. 10.00

Besøg i en af Nørresundbys skønne grønne perler & gåtur omkring Lindholm Høje

Vi får først en rundvisning i stedets 3 historiske bygninger, Raschgården, Pibemagerhuset og Købmandsbutikken Brohusets Kolonial.

Herefter går vi en rundtur omkring Lindholm Høje, og når vi kommer tilbage, kan vi nyde vores medbragte mad og kaffe ved et af havens mange hyggelige borde.

Læs mere om turen her

Vi sørger for øl og vand.

Gratis deltagelse - men der skal ske tilmelding, for at I kan deltage.

Tilmelding:    Senest 15. august 2022

Kulturmødet på Mors
Nykøbing Mors

Fredag, den 26. august 2022, kl. 08.00

Skal vi følges ad til Kulturmødet i år?

Kulturmødet er et fantastisk arrangement, der foregår i Nykøbing Mors over 3 dage. Derfor vil vi arrangere en tur til Mors - måske i bus, hvis der bliver tilstrækkeligt med tilmeldte - måske i egen bil.
Vi har valgt fredag den 26. august og håber, der kan blive tilslutning til en spændende dag.
Planlagt afgang Brønderslev kl. 08.00 og hjemkomst kl. 21.00.
I løbet af de 3 dage foregår der så meget, at vi ikke har plads til at nævne alle arrangementer, men I kan læse mere på Højskoleforeningens oplæg eller på Kulturmødets hjemmeside: https://www.kulturmoedet.dk/
De anførte priser gælder for kørsel i egen bil og bustransport (afgang fredag morgen og hjemkomst fredag aften).

Snyd ikke jer selv for en dag med fantastiske oplevelser for personer i alle aldre! I kan se flere detaljer her på hjemmesiden.

Priser:           kr.    50,-  (kørsel i egen bil, inkl. morgenmad)
                       kr. 200,-   (kørsel i bus, inkl. morgenmad)

Tilmelding:    Senest  15. august 2022

Cykeltur i Vesthimmerland
Afgang Løgstør Lystbådehavn

Lørdag, den 3. september 2022, kl. 10.00

Sensommerens cykeltur køres i Vesthimmerland med start i Løgstør.

Herefter går turen sydpå langs Frederik VII's Kanal til Strandby.

Dette års cykeltur, der er på i alt 60 km, kommer også gennem Trend Skov og forbi Vilsted Sø.

Se flere detaljer her.

Pris:               kr. 150,- til forplejning

Tilmelding:    Senest  25. august 2022

Høstbal i Den Runde Pavillon
Rhododendronparken, Nørregade, Brønderslev

Fredag, den 7. oktober 2022, kl. 19.00

Årets høstbal er et åbent arrangement med salg af billetter.

Kom til høstbal med god mad, hyggeligt samvær og mulighed for at danse til levende musik.

Program for aftenen er:

kl. 19.00 Velkomstdrink - og herefter serveres en lækker tapastallerken fra Slettens Køkken.
Efter spisning og fællessange spiller duoen DÅiZZ op til dans.

Se yderligere informationer om aftenen her.

Pris:           kr. 175,- pr. person for velkomstdrink og tapasanretning. Øl, vin og vand kan købes til særdeles rimelige priseer.

Køb billetter:    Senest  20. september 2022

Vrå Børne- og Kulturhus, Stadionvej 17, Vrå

Onsdag, den 2. november 2022, kl. 18.00

Fra kl. 17.30
    Ankomst

Kl. 18.00          Velkomst og rundvisning i Vrå Børne- og Kulturhus, der er det nye samlingssted i Vrå                           og omfatter skole, idrætshal, børnehave, vuggestue, Borgerservice, bibliotek m.v.

kl. 19.30           Spisning - buffet, inkl. 1 øl/vand eller 1 glas vin

kl. 20.30           Generalforsamling

Se yderligere informationer om generalforsamlingen her.

Pris:                kr.   125,-

Tilmelding:    Senest  20. oktober 2022

Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

etaling af kontingent for sæson 2022-23 sker efter 1. juli 2022.

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 02.08.2022