Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for tilmelding for medlemmer og køb af billetter (for øvrige) til forårets spændende arrangementer!

UDSOLGT

Mandag, den 27. marts, kl. 17.30

Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, Hjørring

Rundvisning, aftensmad og forestillingen Niels Klims underjordiske rejse

Vi mødes kl. 17.30 og får en rundvisning, hvor vi bliver delt i 2 hold. Herefter er der spisning ”Hos Uffe” og aftenen slutter med teaterets egenproduktion, instrueret af Peter Schrøder.
I anledning af åbningen af det nye Vendsyssel Teater er Holbergs roman ”Niels Klim” blevet omskrevet til et skuespil i en helt ny version. Niels, der efter 10 års studier i København, vender hjem til Bergen, falder ned gennem et hul i bjerget og drager på rejse i jordens indre og dens mange lande. Historien er den dag i dag bemærkelsesværdig aktuel.
De medvirkende er: Carsten Svendsen, Asger Reher, Susanne Heinrich, Kresten Andersen, Hans Holtegaard, Jørgen Bing, Hanne Laursen, Robin Haslund Buch m.fl.

Pris:  (medlemmer)  kr. 395,-
(ikke-medlemmer)
    kr. 445,-

Tilmelding: senest den 8. marts 2017
Billetsalgfor personer, der ikke er medlem af Højskoleforeningen

Mandag den 24. april 2017, kl. 17.00

Nordkraft, Kjellerups Torv 1, 9000 Aalborg

Om Landsstævnet 2017

Så står landsstævnet lige for døren …………………..
Vi vil gerne vise havnefronten frem og ”tegne og fortælle” om, hvordan og hvor åbningen af Landsstævnet skal finde sted på Honnørkajen. Susan Tøttrup, der er leder af åbningen og afslutningen af L2017, er med os og vil indføre os i ceremonien på åbningsaftenen.

Mødetid:          kl. 17.00
Mødested:       Foran Nordkraft (over for Sømandshjemmet)

Pris:  kr. 150,- inkl. aftensmad & 1 glas vin/1 øl

Tilmelding: Senest den 10. april 2017

Mandag, den 8. maj, kl. 19.30 (18.30)

Gigantium, Aalborg

Imani - Verdensholdet giver opvisning

Oplev et show i verdensklasse

Efter en 6 mdr. lang verdensturné, hvor DGI Verdensholdet har bevæget børn og unge ude i verden, er holdet klar med en unik udgave af showet IMANI.
Vi har reserveret de bedste pladser til en oplevelse med Danmarks dygtigste gymnaster, når de afslutter deres turné med et brag. 2 af gymnasterne på holdet er DGI Nordjylland: Michelle R. Bengtsen og Nikolaj Kjærgaard, som begge stammer fra Brønderslev og har gået på DGI Nordjyllands rep.-hold.
Kl. 18.30 er der foredrag ”Bag om showet” med holdets Team Manager. Tilmelding direkte på www.billetten.dk.

Pris:  kr. 265,-

BilletsalgSenest den 1. marts 2017

Opstart på ny sæson
Hilsen fra bestyrelsen kan læses her.
Og læs om sæsonens program under "Arrangementer, Oversigt"
.

De første arrangementer i næste sæson
Det er nu muligt at tilmelde sig de første to arrangementer:
Hjørring Revyen 2016 og
Cykeltur til Salling og Fur
Det resterende program lægges på hjemmesiden i løbet af sommeren.
Men glæd jer allerede nu til et alsidigt program.

Aftenen med Anne Marie
Glistrup er flyttet til Stenum.

På grund  af andet arrangement på Idrætshøjskolen i Brønderslev er arrangementet flyttet til Stenum Forsamlingshus. Og der kan købes billetter også til personer, der ikke er medlemmer.

Internationalt GymShow 2016
Der er nu åbnet for salg af billetter til næste års GymShow i Aalborg.

Program for året 2015-16
I år udsendes programmet ikke i papirudgave, men kan læses her.