Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for tilmelding for medlemmer og køb af billetter (for øvrige) til spændende arrangementer!

Lørdag/søndag, den 12.-13. august 2017

Cykeltur på Mols

Vi mødes ved Fuglsøcentret (tidligere DDGU-center, nu hotel).
Herefter er der cykeltur i Mols Bjerge - og om aftenen overnatning på Danhostel, Ebeltoft, hvor også aftensmaden serveres.  Søndag morgen går turen rundt i Ebeltoft og på den sydlige del af halvøen.

Pris:  kr. 750,00 (inkl. overnatning og forplejning)

Læs mere om turen
her.

Tilmelding  Hurtigst muligt - og senest 1. august 2017

Max. deltagerantal: 25

Onsdag, den 23. august 2017, kl. 18.00

Halfdanskerne i Musikladen i Hune

Musikladen, Lars Liensvej 15, Blokhus

For at være sikre på at få en plads mødes vi kl. 18.00 med den medbragte mad! Drikkevarer købes i Musikladen.

Kl. 20.00 starter koncerten med Halfdanskerne, en trio, som i 2015 spillede rekordmange koncerter med deres hyldestshow i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel. I år præsenterer trioen de største sange - de har samlet fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein.

Pris: kr. 100,00 (for koncerten - medbring aftensmaden og køb drikkevarerne på stedet!)

Tilmelding: senest: 15. august 2017.

Max. deltagerantal: 25

Fredag, den 15. september 2017, kl. 18.30

Nygårdsminde Vingård, Brønderslev

Tolstrupvej 102, Brønderslev

Nu får Højskoleforeningen Vendsyssels medlemmer muligheden for at besøge Danmarks nordligste vingård, Nygårdsminde ejet af Gitte og Jan Lunde i Brønderslev.

Jan Lunde har ejet grunden siden 2007, plantede de første vinstokke i 2010 og høstede de første druer i 2013.

Vi får en rundvisning ved Jan Lunde og også en smagsprøve på deres vin.

Pris: kr. 75,00 (inkl. rundvisning og 1 glas vin)

Tilmelding: senest: 5. september 2017.

Max. deltagerantal: 50

Onsdag, den 1. november 2017, kl. 19.00-21.00

Johannes Langkilde

Nordjyllands Idrætshøjskole, Brønderslev

Johannes Langkilde er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole (2004), og man kender ham først og fremmest som ung studievært på TV2-Nyhederne, men også fra diverse debatprogrammer såvel som dækning af royale begivenheder. Men faktisk lå det slet ikke i kortene, at Johannes Langkilde skulle gøre karriere inden for tv-journalistik, for hans egentlige baggrund er i musikken, som tangentspiller. Han har bl.a. studeret jazz i Frankrig i perioden 1996-1997, og han har da også ved enkelte lejligheder givet prøver på sine musikalske evner på tv.

Johannes Langkilde har boet og arbejdet i USA i flere år, og senest har han dækket præsidentvalget og den store politiske overraskelse: Donald Trump som ny præsident. Med afsæt i sine mange erfaringer, reportager og interviews under og efter valgkampen giver Johannes Langkilde sit professionelle bud på, hvad valget af Trump som præsident kommer til og allerede har betydet for USA’s befolkning og resten af verden.

Pris for medlemmer: kr. 175,00

Billetsalg til ikke-medlemmer: Pris: kr. 225,00

Tilmelding: senest: 20. oktober 2017.

Max. deltagerantal: 70

Læs om de første arrangementer i sæsonen 2017-18
- under Arrangementer ovenfor

Nu kan der købes billetter til årets Hjørring Revy -
Se under Tilmelding

Ekstra arrangement i Den Runde Pavillon lørdag den 24.06.2017
I anledning af besøg fra USA i forbindelse med årets Landsstævne

Opstart på ny sæson
Hilsen fra bestyrelsen kan læses her.
Og læs om sæsonens program under "Arrangementer, Oversigt"
.

De første arrangementer i næste sæson
Det er nu muligt at tilmelde sig de første to arrangementer:
Hjørring Revyen 2016 og
Cykeltur til Salling og Fur
Det resterende program lægges på hjemmesiden i løbet af sommeren.
Men glæd jer allerede nu til et alsidigt program.

Aftenen med Anne Marie
Glistrup er flyttet til Stenum.

På grund  af andet arrangement på Idrætshøjskolen i Brønderslev er arrangementet flyttet til Stenum Forsamlingshus. Og der kan købes billetter også til personer, der ikke er medlemmer.

Internationalt GymShow 2016
Der er nu åbnet for salg af billetter til næste års GymShow i Aalborg.

Program for året 2015-16
I år udsendes programmet ikke i papirudgave, men kan læses her.