Højskoleforeningen Vendsyssel
Skip Navigation Links

Højskoleforeningen Vendsyssel er en forening, hvor alle, der sætter pris på fortsat at udvikle sig, at få gode oplevelser og at have et godt samvær eller netværk, kan være med.

Kommende arrangementer

Se under Arrangementer/Oversigt ovenfor for at læse mere om arrangementerne og for tilmelding for medlemmer og evt. køb af billetter (for øvrige)!

Jørgen de Mylius
Nordjyllands Idrætshøjskole, Parkvej 61, Brønderslev                                                             et NIH-Støttekreds-arrangement

Torsdag, den 19. maj 2022, kl. 19.00

På en kedelig torsdag aften i maj kan alle trænge til at slappe af med lidt god mad, et glas vin, øl eller vand og slutte aftenen af med lidt underholdning.

Vi byder derfor vore trofaste medlemmer og alle andre interesserede på en lækker tapas-anretning med mulighed for at købe drikkevarer til absolut rimelige priser.

Når maden er nydt, vil Jørgen de Mylius, måske bedre kendt som ”Mylle”, underholde med anekdoter, musik og små videoer fra sit lange liv i poppens og rockens tjeneste. Han må uden tvivl være den mest legendariske DJ og radiovært, vi nogensinde har haft. Han startede som DJ og radiovært hos DR i 1963 og har siden lavet et utal af shows, radio- og TV-programmer. Han har mødt de fleste stjerner fra de sidste mange årtier og har enormt mange sjove og humørspredende anekdoter fra disse møder.

Dørene åbnes 1 time før arrangementet.

Pris:                  kr. 125,-  (inkl. tapasanretning)

Tilmelding:      Hurtigst muligt (begrænset antal pladser)

Rusland - Ukraine. Broderfolk i krig - en aften med Leif Davidsen
Nordjyllands Idrætshøjskole, Parkvej 61, Brønderslev
                                                                                                                                           et NIH-Støttekreds-arrangement

Tirsdag, den 31. maj 2022, kl. 19.00

DR’s mangeårige ruslandskorrespondent og forfatter, Leif Davidsen, vil med dette aktuelle foredrag gøre os alle klogere på krigen mellem Rusland og Ukraine.

Foredraget tager udgangspunkt i den geopolitiske situation, der er opstået efter Ruslands invasion af Ukraine og Putins trusler over for NATO og det meste af den vestlige verden. Hvad er præsident Vladimir Putins planer, og hvordan ser Rusland sin rolle i Europa og Verden? I hvor stort et omfang udgør Rusland en reel trussel mod NATO og Europa, og hvordan bør vi forholde os til den store nabo mod øst, hvor Danmark og det øvrige Europa havde store økonomiske interesser?

Præsident Vladimir Putin har begået en monumental fejltagelse, og hans og hans lands fremtid er usikker. Der et før og et efter den russiske invasion den 24. februar 2022, lige som der var et før og et efter, da Sovjetunionen ophørte med at eksistere i julen 1991, og Vesten vandt Den Kolde Krig. Vi glemte måske i vores sejrsrus at forstå, hvordan Rusland efterfølgende opfattede de seneste årtiers udvikling. Putin mener, at Sovjetunionens opløsning var en geopolitisk tragedie, men han har også sagt, at den, der ikke begræder Sovjetunionens opløsning, er uden hjerte, mens den, der savner Sovjetunionen, er uden hjerne. Foredraget bliver hele tiden opdateret med den nyeste udvikling i og omkring Ukraine og Rusland.

Dørene åbnes 1 time før arrangementet.

Pris:                  kr. 125,-

Tilmelding:      Hurtigst muligt (begrænset antal pladser)

Aalborg Vestby - besøg i Fjordbyen og Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum

Onsdag, den 8. juni 2022, kl. 10.00

Turen starter i Aalborg Fjordby - et fristed med højt til loftet og med plads til alle.
Her vil vi få en rundvisning og en kopkaffe.

Vi går herefter gennem Aalborgs nye flotte friluftsbad til

Forsvars- og Ganisonsmuseum, hvor der vil være mulighed for at spise den medbragte mad i haven eller indendørs - alt afhængig af vejret.

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum omfatter alle dele af det danske totalforsvar - med vægt på tiden efter 2. verdenskrig.

Læs mere her.

Pris:                  kr. 125,-  (inkl. kaffe i Fjordbyen, entré til museet og 1 øl/vand til madpakken)

Mødested:        P-plads, Vestre Fjordvej v/Skudehavnen, Marineforeningen

Mødetid:           kl. 10.00 (kom i god tid)

Tilmelding:    Senest  23. maj 2022

Hjørring Revyen - med eller uden spisning
Vendsyssel Teater, Banegårdspladsen 4, Hjørring

Fredag, den 29. juli 2022, kl. 18.00 eller kl. 20.00

I år har vi fået 2 tilbud fra Hjørring Revyen: 1 arrangement inkl. spisning og 1 arrangement kun med billet til revyen. Se yderligere informationer, bl.a. menu, her.

Revyens skuespillere i 2022 er:
Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Kasper le Fevre, Rikke Buch Bendtsen og Tomas Ambt Kofod samt selvfølgelig med kapelmester Henrik Baloo Andersen.

Inkl. spisning – kl. 18.00
Velkomstdrink – Revyanretning – revy og program.
Der er et begrænset antal pladser, så det er med at være hurtig!                                       Pris:  kr. 645,-   (samlet ekskl. drikkevarer til maden)

Ekskl. spisning – kl. 20.00
Kun billet til revyen                                                                                                               Pris:   kr. 385,-

Tilmelding:    Senest  30. maj 2022

Du kan stadig nå at betale kontingent for denne sæson på www.højskoleforeningen-vendsyssel.dk

etaling af kontingent for sæson 2022-23 sker efter 1. juli 2022.

Højskoleforeningen Vendsyssel . Mimersvej 4 . 9700 Brønderslev . CVR 35900659 . 20809393 . E-mail: johannes.klinkby.bjerre@gmail.com
Arkiv  Links  Facebook
      Opdateret: 18.05.2022